Natuurlijk slapen

NATUURLIJK SLAPEN BIJ ALPHABED

Vandaag de dag besteedt de consument steeds meer aandacht aan natuurlijke en biologische voeding en kleding. Dit is natuurlijk heel verstandig, want niet natuurlijke stoffen en nevenproducten beïnvloeden vaak de gezondheid. Jammer genoeg vergeet men hierbij welke invloed uren lang liggen op een grotendeels uit kunststoffen vervaardigd matras heeft. Als men bedenkt dat een gemiddeld mens 1/3 van zijn leven op een matras doorbrengt, dan is dit ook zeker een bijzonder aandachtspunt.

Voor ons was dit één van de redenen om matrassen, waarbij zoveel mogelijk van natuurlijke materialen gebruik gemaakt wordt, in ons programma op te nemen. Onze handgemaakte matrassen bestaan uit onder andere wol, katoen en paardenhaar. Deze matrassen worden in Engeland met veel vakmanschap en onder de zeer strenge Engelse veiligheidseisen geproduceerd.

Geen van onze matrassen zijn afkomstig uit landen, zoals Oost-Europa en China, waar de milieueisen sterk afwijken van onze strenge gezondheidseisen. Onze handgemaakte matrassen voldoen aan de strenge Engelse gezondheids- en veiligheidseisen. (Deze eisen zijn zelfs strenger dan de Europese eisen)

Uw matras, boxspring of dekbed op maat van natuurlijke materialen, kijkt u dan hier.

Kom nu naar AlphaBed en overtuig uzelf

 • Alpha Bed, Zaanweg 124, 1521 DS, Wormerveer

 • 06 835 671 72

 • info@alphabed.nl

 • Openingstijden:

  Maandag Gesloten
  Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
  Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

    

© All Rights Reserved Alphabed