Over ons

 ALPHABED STAAT VOOR KWALITEIT, SERVICE EN MEER DAN 30 JAAR ERVARING

Bij Alphabed helpen we de klant van A tot Z, van informatievoorziening in de winkel, naar de bestelling en levering tot aan de nazorg en service. Want wat wij écht belangrijk vinden is een eerlijk en goed advies met oog voor detail en aandacht voor uw eisen. Zodat u thuis op het lekkerste en meest comfortabele bed ligt en volop kan genieten van uw nachtrust. Dankzij onze ruime ervaring, reeds meer dan 30 jaar, weten wij precies wat u nodig heeft en kunnen wij u het beste advies geven. 

Persoonlijke service en aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kunt u bij Alphabed ook afspraken maken buiten de openingstijden om en ervaart u het gemak van onze bezorg- en monteer service. Bij Alphabed is de klant echt koning.

Alphabed staat voor kwaliteit, met vele bekende A-merken uit Noord Europa leveren wij uitsluitend kwalitatief sterke producten. Genieten van uw nachtrust op een uiterst comfortabele M-Line boxspring, of op een luxe Avek boxspring. U vindt onze uitgebreide collectie op onze website en in de winkel staan vele modellen in een sfeervolle omgeving tentoongesteld.

Sigfrid Appelman, eigenaar Alphabed Zaanstad

 • Alpha Bed, Zaanweg 124, 1521 DS, Wormerveer

 • 06 835 671 72

 • info@alphabed.nl

 • Openingstijden:

  Maandag Gesloten
  Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
  Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

    

© All Rights Reserved Alphabed